Festival Kortejinde Kalabalık Caddelere Sığmadı
317 okunma

Festival Kortejinde Kalabalık Caddelere Sığmadı

Tekirdağ 57. Uluslararası Kiraz Festivali'nde on binlerce kişiden oluşan kortej caddelere sığmadı.

ABONE OL
11 Haziran 2023 13:07
Festival Kortejinde Kalabalık Caddelere Sığmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ 57. Uluslararası Kiraz Festivali’nde on binlerce kişiden oluşan kortej caddelere sığmadı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 57. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, coşku dolu korteji ile caddelere sığmadı.

Birçok ülkeden Kiraz Festivali için Tekirdağ’a gelen misafirler ve Tekirdağ halkının katılımıyla düzenlenen festival korteji Köprübaşı mevkiinden başlayarak sahil dolgu alanına kadar devam etti. Festival bandosunun müzikleri eşliğinde Tarihi Tekirdağ Valiliği önüne kadar ilerleyen kortej, burada festival ateşini yaktı.

Burada bir konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Festivalimizin şehrimize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dört gün sürecek bu güzel etkinlik, yaklaşık 2.5 – 3 milyon misafirimizin olacağı güzel bir organizasyon. Bu organizasyonda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza, şehrimizin bütün bürokratlarına teşekkür ediyorum. Şu gördüğünüz kortejdeki yaklaşık 40 bin kişilik kalabalık bu büyük milletin birlik ve beraberliğin en büyük göstergesidir. Ben sizleri Allah için çok seviyorum, bu milletin bir ferdi olmaktan bir kere daha gurur duydum.” dedi.

Festival ateşini yaktıktan sonra ellerindeki meşaleler ile sahil dolgu alanına yürüyen vatandaşlar gece boyu sürecek Fatma Turgut ve Ferhat Göçer konserinde eğlenmek için konser alanında yerlerini aldılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.