NALLAR SEÇİM OFİSLERİNİ HİZMETE SUNDU
512 okunma

NALLAR SEÇİM OFİSLERİNİ HİZMETE SUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Altınova ve Ortacami Mahallelerinde seçim ofisi açtı.

ABONE OL
11 Şubat 2024 21:56
NALLAR SEÇİM OFİSLERİNİ HİZMETE SUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Münür Karaevli, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, Eski Tekirdağ Belediye Başkan Adem Dalgıç, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Büşranur Pelen, CHP Süleymanpaşa İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Dömeke, CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkanı Bektaş Aslantaş, Halkçı Liseliler, partililer ve vatandaşların katıldığı açılışta ilk konuşmayı CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin gerçekleştirdi.

ALİ ENGİN: “CUMHURİYET HALK PARTİSİ BAYRAĞIMIZI TEKRAR DALGALANDIRACAĞIZ”

Açılış konuşmasını yapan CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin; “Kurucusu olduğumuz Süleymanpaşa Belediye Başkanlığımızı beş yıllık bir aradan sonra Allah nasip ederse 31 Mart‘ta tekrar  geri alacağız ve tekrar sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaşatacağız. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağımızı tekrar dalgalandıracağız. Sürekli sahalardayız, sizlerin beklenti ve isteklerinize karşılık vermeye çalışıyoruz. Yılmadan çalışıyoruz.Seçim ofislerimizde halkımızla kucaklaşacağız. Hep birlikte kazanacağız. Destekleriniz bizim için çok önemli.”dedi.

ŞENOL ÖZGÜR TAŞMERDİVENLİ: “ÖRGÜTÜMÜZ GÜÇ BİRLİĞİ İLE YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR”

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin’in ardından CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli açıklamalarda bulunurken, “Birlikte yol yürümekten onur duyduğum ve gurur duyduğum çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi Ailemle birlikte seçim ofislerimizi açmaktan dolayı çok mutluyum. Altınova Mahallesi örgütümüzle her zaman gurur duyuyoruz. Onlar mahallemize çok iyi sahip çıkıyorlar. Bu dönemde de çok iyi sahip çıkacaklarına eminim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. On yıl sonra bir ön seçim gerçekleşti seçilen belediye başkan adayımızı tebrik ediyorum. Tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Örgütümüz güç birliği ile yoluna devam etmektedir. Pazartesi günü tüm adaylarımız artık belli olacak ve o saatten sonra da en iyi yaptığımız işi yapacağız ve Tekirdağ’da girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. 31 Mart gününe kadar sanki bir oy gelecekmiş gibi ve o bir kişiyi ikna edecekmişiz gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçim ofisimizin hepimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

KADİR ALBAYRAK: “VOLKAN NALLAR 46 GÜN SONRA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAK”

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar’ın seçim ofisi açılışına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da bir konuşma gerçekleştirirken; “Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayımız sevgili Volkan Nallar, 46 gün sonra belediye başkanımız olacak. Altınova’nın ilk sakinlerinden biri olarak rahat rahat konuşuyorum; 1965’ten beri Altınova’da olan birisi olarak, gelişen hizmetleri görmek bana gurur veriyor. Altınova’da her yağmurda alt katları su basardı artık on senedir yağmur suyu hattı olduğu için su basmaları olmuyor. Hizmetler bitmez ama üç önemli konuyu belirtmek zorundayım. Ana cadde iki sıra halinde araç trafiği çok güzel bir şekilde akıyor ve en güzel mesire alanını Altınova‘ya yaptık. Büyükşehir Belediyesi’nin yapacaklarının bir diğer teminatı da sevgili kardeşim, sevgili adayımız Volkan Nallar’ın yapacaklarının kefili benim. Yarın ben Büyükşehir Belediye Başkanı olmasam bile başarılı olması için sonuna kadar elimden geleni yapıp yanında yürümeye ve onun manevi danışmanlığını yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. En büyük mutluluk Tekirdağlılara yapılan hizmettir, on yıldır yapıldığı gibi. Bu halk, bizden beş sene 66 gün hizmet bekliyor. Lütfen görev süresince bu hizmeti yarıda bırakmayı, bırakıp gitmeyi düşünmeyin! Bunun sözünü istiyorum sizden! Çünkü halkımızın verdiği bu yetkiyi ancak halkımız geri alabilir. Bu sözü burada vermenizi istiyorum. Allah, bana sağlık sıhhat verdiği müddetçe 2024’te de 12’de 12 yapalım. İnşallah halkımız bizi desteklesin ve hizmet vermeye devam edelim. Volkan kardeşimin de hizmet verme yarışı hız kesmeden devam edecektir. Bugün burada bizimle birlikte olduğunuz için hep her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun.” İfadelerini kullandı.

FAİK ÖZTRAK: “SÜLEYMANPAŞA’DA BEŞ SENEDİR YAŞADIĞIMIZ SIKINTILAR İNŞALLAH VOLKAN BAŞKANLA BİRLİKTE SON BULACAK”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak bir konuşma gerçekleştirdi.

Volkan Nallar’ın belediye başkanı seçilip çok büyük hizmetlerde bulunacağına inandığını dile getiren Öztrak; “Biz çok uzun süredir adayımızı hazırlıyoruz ve bu konuda çok iddialıyız. Kolay bir seçim olmayacak ama önceki dönem Süleymanpaşa Belediyemizi kaybetmemiz bizim çok sıkıntılar çekmemize sebep oldu. Onun içinde burada ön seçim yaptık ve Süleymanpaşa’nın istediği en güçlü adayımızı ön seçimde çıkardık. Sayın Volkan Nallar, Süleymanpaşa’da hepimizin belediye başkanı adayı oldu ve belediye başkanı olacak, kendisini makamında Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak ziyaret edeceğiz inşallah. Volkan Nallar’ın, İl Başkanlığı döneminde çok ciddi sıkıntılar atlattık ve bugünlere kadar geldik. Süleymanpaşa’da beş senedir yaşadığımız sıkıntılar inşallah Volkan Başkanla birlikte son bulacak. Süleymanpaşa’yla ilgili heyecanını çok iyi biliyorum. Kendisi, bu mahallelerde top koşturdu sonra Tekirdağspor’un Başkanı oldu aynı şekilde yine Süleymanpaşa’da buranın sıkıntılarını en iyi bilen en iyi idrak eden biri olarak şimdi de belediye başkan aday oldu ve inşallah belediye başkanımız olacak. Hele hele şimdi yanında manevi danışman olarak Sayın Kadir Albayrak’ı da aldıktan sonra onu kimse tutamaz. Bu konuda ona inancım tam. Allah nasip ederse ileride Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak. Çok büyük hizmetler yapacak. Hem Süleymanpaşa’nın hem Tekirdağ’ın hem de Türkiye’nin çok başarılı belediye başkanı olacağına inancım tamdır. Süleymanpaşa’ya bugüne kadar yapılan hizmetlerin çok daha fazlasını yapacağına inancım tamdır. Onun için Volkan Başkanıma sahip çıkmanızı bekliyorum, kendisine de başarılar diliyorum.”

VOLKAN NALLAR: “BUNDAN SONRA DA OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın konuşması partililer tarafından alkışlanırken son sözü CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar söylerken Başkan Adayı Nallar konuşmasında şunları söyledi:

“Genel başkan yardımcım zamanında ‘Sen bu işi yaparsın.’ dedi. İl Başkanlığı görevine geldim. Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli delegelerin oylarıyla da ön seçimden çıktım. Görevimizi şimdiye kadar layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Ekibimle beraber, arkadaşlarımla beraber, şimdiye kadar omuz omuza sahalarda beraber olduğumuz Cumhuriyet Halk Partimiz ile birlikte bundan sonra da omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah Süleymanpaşa için hayırlı olacak.

“İNŞALLAH BU SEÇİMDE 12’DE 12 YAPACAĞIZ”

Biz bu memleketin çocuğuyuz. Burada doğduk, burada büyüdük. Tek bir isteğim var. Doğup büyüdüğüm dede topraklarına gereken çalışmayı yapmak için herkesten oy istiyorum. Kapımız sonuna kadar herkese açık. Şerefim namusum üzerine yemin ediyorum, söz veriyorum. Benim bir hayalim vardı il başkanıyken Recep başkanım gibi 12’de 12 yapacağım diye ve bunun için elimden ne geliyorsa yapacağım diye. İnşallah bu seçimde 12’de 12 yapacağız. Allah nasip kısmet ederse Recep Palabıyık başkanımın yaptığı gibi 12’de 12 yapacağız. Bütün Trakya’yı tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayraklarıyla donatacağız. Bana nasip olmadı, inşallah Özgür Taşmerdivenli başkanıma nasip olur.  Allah’ın izniyle bu başarıyı kazanacağız.

“BU ŞEHRİN İNSANLARINI ÇOK İYİ TANIYORUZ VE ONLARIN İSTEKLERİNİ BEKLENTİLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Münir Karaevli beni Cumhuriyet Halk Partisi ile buluşturan kişi. Çocukluğumun geçtiği Tekirdağspor binasının karşısında böyle bir konuşmayı yapıyor olmak, seçim ofisi açılışında bulunmak… Bu şehrin her tarafında çocukluğumuz, gençliğimiz var. Bu şehrin insanlarını çok iyi tanıyoruz ve onların isteklerini beklentilerini çok iyi biliyoruz.

“DİĞER ADAY ADAYLARI İLE BİRLİKTE OMUZ OMUZA YOL YÜRÜYORUZ, BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Sizden birisiyim. Ön seçimden delegelerimizin oylarıyla gelen bir Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı olarak il ve ilçe başkanlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın desteğiyle inşallah çalmadık kapı bırakmayacağız. Örgütümüzün yoğun kırgınlıkları ve dargınlıkların olmadığı çok güzel bir seçim sürecini tamamlayacağız ve belediye başkanlığı makamına oturacağız inşallah. Ön seçimde sandıktan çıkmış bir kardeşinizin ve diğer aday adayları ile birlikte omuz omuza yol yürüyoruz, birlikte çalışıyoruz ve birlikte başaracağız.

“GÖREVE GELMEM İÇİN SİZLERİN DESTEĞİNE SONUNA KADAR İHTİYACIM VAR”

Allahın izniyle 12’de 12 yaptığımız gün Tekirdağ eskisi gibi sosyal belediyecilikle buluşacak. Benim istediğim tek bir şey var. Projelerimizi doğru düzgün anlatıp halkının bizim yanımızda olmasını sağlamak. En büyük isteğim ve dileğim ben göreve geldiğim zaman hiçbirinizi bu anlamda mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Ama göreve gelmem için sizlerin desteğine sonuna kadar ihtiyacım var ve bu anlamda benim yanımda olursanız çok memnun olurum. Benimle birlikte yol yürüyen bütün örgüt üyelerime ayrıca teşekkür ediyorum.”

Açılış konuşmalarının ardından seçim ofislerinin kurdelesi hep birlikte kesilirken CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Volkan Nallar 2 seçim ofisini hizmete sunmuş oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r